Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig blunda igen



tallriken krossas mot väggen
am I a part of your life?
du måste äta allt du hittar på marken
den nya leken är att du ska äta
allt du hittar på marken
am I a part of your life?
du får inte blunda
ni var i spanien när barnet drunknade
tallriken faller i tusen bitar
lova att aldrig blunda
du var en mamma
am I a part of your life?
den sista leken barnet hittade på
var att äta allt han hittade på marken
ni var på stranden
solen sken
det var så skönt
am I a part of your life?
du skulle bara sola lite
barnet drunknade i spanien
det var ditt fel
du vet
innerst inne
det var ditt fel
tallriken faller i tusen bitar
du slänger tallrikar i väggen
du slänger tallrikarna i väggen
solen skiner in genom fönstret
du vill dö
du lovar att aldrig blunda igen
aldrig blunda igen




Fri vers av johii
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-16 00:58



Bookmark and Share


  jennie.
mållös...
2006-07-16

  volatile
ooh. det här var bland det starkaste jag läst. alla upprepningar, det är så starkt och ärligt, ångesten flyter ut genom skärmen och dina "am I a part of your life?" gör det så mycket bättre, uppgivenheten finns där i orden med. du berör mig.
2006-05-27

  edvin medvind
Den här också... shit vad starkt.
2006-05-22

  K*
huuuh
denna starka tempotext var något alldeles extra .
smarta upprepningar gör det extra känslodrabbat .
2006-05-20

    vilsen
du får mig att fastna vid dina ord. det är en stark text, att du inte berättar mer än du måste gör det hela spännande !
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu