Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting femton

Femton Ìeaner ser mig
från en annan dimension.

Tillsammans är de 'Mett'.

De beter sig som ingen
av de femton individuellt.

'Mett' gör mig funktionell.

Så, för tjugofem år sen,
i en delning, då allt var lugnt,
svor någonting sig in i mig –
som ett minne, och väntade.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-08 10:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker särskilt om det sista stycket...jaa det går verkligen att svära sig in i en annan människa. Bra!
2016-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Den här texten sätter fart på tankeverksamheten, läser och läser om, får nya tankar varje gång.
2016-12-08

  Lars Hedlin
Bra framfört i nära innerlig känsla
2016-12-08

    ej medlem längre
sätter hjulen i snurr-
inte långt från Nöjesfältet...
En inre flygkraft+
2016-12-08

    ej medlem längre
Kanske någonting som väntade på sin tid och utvecklades för att kunna användas...
2016-12-08

  aol
En fantasi som kändes verklig, tycker om.
2016-12-08

  Marianne Räf
Enastående text med
sin "haltande logik"!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper