Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig inte längre motiverad att lyssna på partiledare, då deras tal inte ger mig någon tydlig ide om vilken politik som ska föras.


blåser bort

mitt intresse
har skadats
av att det
oppurtuna
är den enda
synliga tråden
som syns
men färgen
på tråden

har falnat




Fri vers av Bengt VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-01 21:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Insikten från förr,
har tillfälligt försvunnit.(förhoppningsvis)
Om budskapets politik!
Till viljan om att härska
Med alla lögners till buds
Påhittade stående medel!
Trump i US. Ett stående
Exempel på detta!
Tack! För djup insiktfullhet



2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP