Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ericson i stöpsleven

Storföretag kommer och går

men nya företag marknaden når

så företagsamheten består




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-03 11:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så många spionageförsök
Från olika länder i
Årtionden på en av
Världens största
Innovatörs Företag!!
Det kan ej den vanlige
Förstå! Kompetensen
Bör behållas/bevaras
Annars tar Tysk o Kines
Bolagen över!
Det finns tid
Om bara jeklar anama
Manas fram!
Så det så!
:)

2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP