Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tårar brinner

 

Vemodet reser sin siluett

fångar stillhetens minne

mitt hjärta blir varmt

där tårar brinner.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-03 15:58



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett starkt känslomässigt uttryck
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP