Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motståndskraft

om den fysiska
motståndskraften
sviktar

blir den psykiska
motståndskraften
av vikt




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 19:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP