Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av din förtrollning

 

Nu söker mina händer

de minnen

som aldrig fick längta tillfreds

 

nu låter karavanen sina spår

blir de ärr

som aldrig vill läka

 

nu är stunder av ljus

lagda bredvid

den längtan jag bundit

av din förtrollning.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-04 15:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
skicklig lyrik
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP