Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Ser du hur tomteblosset sprakar och gnistrar?
Det blir ett skimmer som lyser upp den mörka decembernatten.
Ser du misteln som hänger ovanför dörren?
Den ger dig pirret och värmen i ditt hjärta.
Ser du granen som som är klädd i glitter och kulor som blänker vitt?
Granen som doftar och ger dig hoppet och längtan efter familjens gemenskap.
Ser du klapparna under granen?
De som visar att du varit snäll och du minns din barndom.
Klappar som väcker din nyfikenhet.

Julen står för dörren och jag önskar att ni alla får en riktigt fin jul.
En jul med värme.




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-05 15:09



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
I din text fångar du den underbara känsla som julen förhoppningsvis ger alla och envar.
2017-01-14

  E.Eriksson
Verkligen julkänsla i denna texten! Och så en riktigt bra bild över familjen över det hela!
2016-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om det viktigaste...gemenskapen...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Härligt och varmt i sinne och hjärta <3 kram :)
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Önskar självklart dig och alla
andra desamma!

Kramar!
2016-12-06

  Nils-Robert
Så rart sagt om julen. God Jul till dig med
2016-12-06

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma å det varmaste!!
2016-12-05

  ULJO
En rofylld önskan
2016-12-05

  Maria Sundelin VIP
Fin juldikt
Ett r i sista klappar har rymt
Kramar
2016-12-05

    ej medlem längre
En sån mjuk och varmt text!
2016-12-05

  louisegirl
Värmande vacker julefrid <3 i din fina dikt

2016-12-05

    ej medlem längre
En vacker önskan!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love