Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wind cries Mary


Jag drömde om en äldre som var där.
Han var son till Jimi Hendrix.
Helt vit var han.
Konstigt.

I drömmen hette han Joe.
Han hade mycket att berätta om dom annorlunda.
Strängarna som spelas med tänderna.
Själv är jag mor till den vitnande morgon av sten.







Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 21:33



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Den här dikten väcker tankar, särskilt i slutraderna.

"Strängarna som spelas med tänderna."

och kontrasten om att diktjaget är "mor till den vitnande morgon av sten."

Där lyfter hela dikten, och överlåter till läsaren att tänka sig en fortsättning.


2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm