Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på 72:an


Helheten

bussen för oss framåt

stannar och kör igen

det är då jag upptäcker det

bristen i helheten

där broar saknas mellan delar

de får inte ihop livets olika delar

de där viktiga bitarna som ska hänga ihop

om bron emellan saknas så kan de inte ta sig emellan




Fri vers av Maiah VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 22:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört
2016-12-08

  TT
Tänkvärd vardagsbetraktelse! Bra!
2016-12-06

  Silverstripe
En fin reflektion!


2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP