Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren, ljuset


Vändpunkt

Året vandrar långsamt framåt

tunga steg ansträngd andning

jag längtar tills året drar undan ridån

där lång borta skymtar man ett svagt ljus

 

det är vårens ljus




Fri vers av Maiah VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup i längtans ton
2016-12-08

  TT
En mörk underton som vänds till hoppfull i slutet...och det är slutet som stannar kvar...bra dikt!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP