Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande med dig


Lyssnar till dina hjärtslag
känner din innerliga värme
vill vara dig nära

det är en ynnest
att få känna dig
dela allt det fina

du är inte min
men det gör inget
det här duger gott




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-03-08 17:17



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Mjukvacker kärleksförklaring och att kunna känna sig rik på att få värmen stor av kärlekens känsla!
2017-03-11

  Gunnar Hilén VIP
Ja, märkligt att ibland är det näst bästa det bästa. Ordet ynnest trodde man var utdött. Förmågan att känna sig levande är inte alla förunnat.
2017-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och mysigt...
2017-03-09

  aol
Kärleken sätter ingen gräns,
2017-03-09

  Marianne Räf
Kärleken, som besvarad, är skön..
2017-03-09

    ej medlem längre
Så otroligt fint skrivet..
2017-03-08

  Nils-Robert
Så fin kärleksförklaring
2017-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint, kärleksfullt och vackert!
2017-03-08

  Quasimodo
Stort och fint i tanke och känsla i att allt inte behöver vara förenat för att ge skön värme!
2017-03-08

  ULJO
Kärleken kan kännas på många olika sätt. Bara att den finns är en ynnest
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP