Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har man hört det förut?

I sinnets dolda rum
där är inte alls tanken stum
där kan den flöda ut
och få till tankar
som man aldrig ens tänkt på förut!
Så det ju bara att i fåtöljen
stressen släppa, pusta ut
och luta sig bakut
för i vila
får tanken för det mesta fram
sitt absolut allra bästa attribut!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-06 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt
2016-12-08

  Salvation Pepper
Nej, så sant. I sinnets dolda rum är det livat och glatt - om man behöver och vill!
2016-12-08

  ULJO
Kloka ord detta
2016-12-06

  limerick
Grattis till placeringen!
2016-12-06

  Solstrale VIP
Sitt ned vänta in dig själv, innan du går för långt:) ja dina rader upplyser och främjar det som myser, när själen fryser!
2016-12-06

    Dan Myrbeck
Stämmer! En gång satte jag mig i
soffan för att koppla av. Men... - då
kläckte jag omedelbart några skrivaridéer...!
2016-12-06

  Rise Little One
Underbar råd att ta till sig!
2016-12-06

  limerick
Fina råd mot julejäkt
i en härligt rimmad dräkt!

2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt