Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A lá Ferlin

Människor föds, människor dör.
Ingenting mer att berätta.
Tysta vi gå, en och en,
och planerar vårt liv efter detta.

Fort ilar människan i stadens larm,
men vad är det förgäves vi jagar?
Livet är ändå ingenting mer
än summan av nätter och dagar.

Allt medan slumpen, vår Herre,
skrattar åt sprattet han bjöd;
man vet inte att man har levat
förrän man är död.




Fri vers av Persson
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-16 11:18



Bookmark and Share


  alfa VIP
Har inte läst mycket Ferlin.
Det känns dock att du har.

Läs- och begrundansvärt.
Välkomponerat, verkligen.
2006-05-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Persson!

En mycket bra Ferlinförsök! Hälsar Fredrik
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Persson