Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker ängel ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-06 20:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läcker bild...
2016-12-10

    Orkiden

Underbara nyanser i blått, riktigt flott ;)
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP