Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kroppen och sex

Må våldsbeskrivningar och politisk aggression bli mer skamligt än kärlek och sex!

Länge leve kroppen! Bu och bä för föraktet emot den!

Fram för kärleken, begäret och banden mellan dem.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-07 09:20



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
"Fram för kärleken, begäret och banden mellan dem." Vackert.
Speciellt i jämförelse med våldsbeskrivningar och politisk aggression. Som gott och väl kunde få ta mindre plats i våra medvetanden, bli mer...skamligt kanske. Iaf något vi inte pratade om/ ägnade oss åt lika mycket som kärlek.
Lite som att lyfta fram friskvård framför sjukvård.

2016-12-07

  Öknens Ros VIP
Mera kärlek till människorna, ner med krigen!!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner