Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persienner

när natten är tyst som du blev
när det är mitt på dagen och
jag är en främling




Fri vers (Fri form) av AmandaB
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-08 02:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man kan undra vad som händer i en relation... bakom persiennerna.
2016-12-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här är bara Superior (Magnifiko) !!!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AmandaB