Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elefanten i uterummet

varma små sulor mot kallt klinkergolv
en blöt ring på ett runt glasbord
på konstrottingsoffan ligger
elefanten i uterummet
syret räcker inte till
vi jäktar iväg
väck henne inte,
säg bara god natt, mamma

täcket ända upp till en liten haka
en syrlig snabel
dröm sött
och flickan torkar pannan
trumpeterna ljuder
i rummet intill




Fri vers (Fri form) av AmandaB
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-28 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaB