Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läser om


Polisens Julfest

Någon har bajsat i vask
Kondomer utspridda
Bra att dom tar ansvar
Tycker jag
Och kanske lösa lite brott




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-09 09:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Och där ute fortgår det och i förorten dör C;a en om dagen just nu......
2016-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen människa är fullkomlig, synd bara att det spårar ut ibland...
2016-12-10

    Dan Myrbeck
Säkert gripande och
fängslande läsning..
2016-12-09

  objekt3
Bra att de använder kondomer? ;)
2016-12-09

  Federico Romano
Snutar är kanske som alla andra, men Aftonbladets artikel gav en bittersmak.
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano