Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man ser igenom

Jag faller och jag faller hårt
Dina bilder fladdrar framför mina ögon
och hur jag än blundar får jag inte bort dem

Allt du sa att du stod för
är bara smulor och trasiga bitar
Jag river sönder allt
och om jag kunde rev jag sönder dig

För många olycksbarn i den här världen
och du trampar på dem
utnyttjar dem
och sliter ut med dina blickar

Jag går nu
och jag kommer inte igen

Jag var aldrig
och kommer aldrig att bli

vid din sida




Fri vers av mariann
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-05-16 14:13



Bookmark and Share


  Propella
Du är enastående.

"Allt du sa att du stod för
är bara smulor och trasiga bitar
Jag river sönder allt
och om jag kunde rev jag sönder dig"

Ja. Vad mer finns det att säga?
2006-05-23

  Dilsewat
De tre första raderna väcker fångande bilder, särkilt gillar jag "Dina bilder fladdrar framför mina ögon"
2006-05-22

    Oprofessionell
en väldigt vacker och jag håller med nedanstående att den är stark de sista raderna ger mig rysningar.
2006-05-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Mariann!

En stark dikt men också upplyftande på något vis. Bra Hälsar Fredrik
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann