Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla med, god sed!

Tänk om alla som ville
fick vara med när racet körs
och den som blivit helt utanför
med en mild hand
in återförs
så görs...

Men om ett
MOTROP då hörs
ordningen inte alls då störs
för det var ju en intresserad en
som in till sällskapet förs...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 15:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så Sant skriftat!
Icke lätt få
Soppatorsk
när man vill mer!
:)
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt