Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt politikers sätt att se det


Rättvisa

Ska upp till Lyftaskog
det är söndag
'imorron kommer sprängaren

ska ta fram ett rör
under mammas hus
det ska bli kommunalt
vatten och avlopp
'
mamma har borrad brunn
varbergs kommun kräver
vattenräknare på egen brunn

mamma är 90 år
varbergs kommun kräver
anslutning till kommunens avlopp
'
varbergs kommun godkänner
stora utsläpp från pappersindustrin
och kärnkraftsverk

men en 90 årig pensionär
är ett miljöhot

visst är det fantastiskt




Fri vers av tom boreland
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-11 10:06

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  objekt3
Nålsöga var ordet.
2016-12-21

    Sefarge VIP
Lättare för ett kärnkraftverk
att komma igenom Myndigheternas
Nålsöga än en gammal dam!
Tydligen, enligt deras sätt
att se på saken!
Märkligt!
Tack för upplysning!
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland