Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observandum

Det finns två slags människor

De iakttagande; observerande

och

De icke iakttagande; icke observerande

Detta gäller både i relationer

och i betraktandet

av naturens skönhet och under

och i konstens alla fina uttryck

Den som inte kan iaktta

med sina sinnen

lever ett mycket fattigt liv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-11 11:18



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så sant som det är sagt
2016-12-12

    Sefarge VIP
Seendets
gåva!
:)
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP