Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikta blicken mot nuet

Du gamle man

Se varken framåt

eller bakåt

Ty ingen riktning

pekar mot en framtid




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-13 05:21



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jag är benägen att protestera. Livet bjuder på överraskningar och äventyr varje dag ända tills livets slut. Så nog finns det en framtid alltid.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP