Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hah, jag är för feg för att skriva att det är jag själv. stackars.


men
det känns bara
som att ingen längre bryr sig.

ingen
om något.

henne.

hon som går där
med alla dom andra
hon är egentligen
ensam.


det är en vägg runtom henne.
dom ser henne inte.
egentligen.

dom pratar med henne
men hon tycker att det känns
som att orden bara
silar igenom hennes kropp.

deras blickar
silar igenom hennes kropp.


hon har så mycket känslor
men ingen att ge dom till

så dom går till spillo
precis
som hennes ord.

hon syns inte.
hon känns inte.


allt bara
silar igenom hennes kropp.

och det gör ont.




Fri vers av Kathleen
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-16 16:48



Bookmark and Share


  losy
oj, asså så himla bra skrivet!

"hon har så mycket känslor
men ingen att ge dom till"

så jävla bra skrivet!

du är väldigt duktig
2006-05-16

  carl-alexander
öppet och avskalat, räcker ibland. bra
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen