Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ägde

Liv och hälsa, vänner och arbete

Eller också är han ensam

Det är inte synd om honom

Kanske är han redan död




Fri vers av hari lee
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hari lee