Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du räddar mitt liv.

Att titta in i dina ögon är som att drunkna för en kort sekund.

Man tappar andan, man kippar efter mer luft.

Och det är då dina läppar möter mina för att rädda mitt liv.

Mun mot mun och min puls rusar på nytt.

Jag hör ditt hjärta slå mot min nakna hud, vi lever,vi är som lyckligast när vi är så här nära.

Så kom mig närmare och njut av livet.




Fri vers av Angel of love
Läst 619 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-12-14 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar
2017-02-17

  Lars Hedlin
Själen vet <3
2016-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker och sensuell text...
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Härligt livsbejakande!
2016-12-16

  Lasseman VIP
Wow så vackert..
2016-12-14

  ULJO
Underbar text
2016-12-14

    ej medlem längre
Ljuvliga ord.
2016-12-14

    Håkan B Andersson
nice...
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love