Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En musiklänk: https://www.youtube.com/watch?v=UYIbufuy6eU


Gravitation

Vad var klockan
Det började nog bli morgon

Jag stod vid en sjö
Det liknade en utsiktsplats
Vyn var vid och fri

Sjön fortsatte längre bort i forsar
Nedanför fallen bredde en stor slätt ut sig

Vid änden av den skymtade jag ljusen från en stad
Den låg intill det stora vattendraget som mynnade ut i havet

Därefter hav och mer hav tror jag

Jag vaknade sen
Tills dess var jag kvar




Fri vers av DavidM VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-16 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra.
2016-12-22

    ej medlem längre
vacker, rytmisk, meditativ poesi, med fin sistvers.. Tack.
2016-12-17

  Solstrale VIP
Blir så glad och fridfull, du manar fram en fin bild med en djup önskan och längtan till havet...
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP