Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagen är inte slut än

Klockan är bara runt nio på morgonen
Och efter att ha varit sjuk liggandes svettandes med
värsta mardrömmarna de senaste fyrtioåtta timmarna
känns det nu som om jag har myror i kroppen
Har det svårt för att sitta still
Men tvingas till det då kroppen ännu inte riktigt vill
Måste nog äta mig en tallrik gröt
Vilket jag nu redan har gjort
Tittar nu på en film på Viasat med Al Capino,
Max Von Sydow och Anette Benning
En film ett drama nog så sött
Men som sagt var
Lördagen är inte slut än
Mycket än kan hända...

Ken Cassel
17/12-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-12-17 08:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas att det gjorde det också...:-))
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel