Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde ge mig 17 på det...

Alla riksdagsmän frågas före jul då
vilken fråga skulle de allra helst vilja få
och ärligt sen besvara den...
Journalisterna sa, KOM IGEN...
De sa, personlig, den vi bäst har svar på...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-17 17:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
:)
2016-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Ack, ja!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt