Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman.

Dimman lättar och våra kroppars konturer syns nu tydligare.
Där vi precis har älskat sköljer havet in och döljer våra spår.
Nakna går vi och svalkar oss i det kalla vattnet.
Vattnet dragningskraft dras oss närmare varandra och våra kroppar slingar sig beslutsamt och upphetsade mot en fortsatt kärleksakt.
Du tränger dig in i mig och tillsammans låter vi oss uppleva åtrån igen och igen.
Hettan från våra kroppar ångar i luften och vi kvider av lust där i soluppgången.
Morgonen gryr och vi möter dagen lyckligare än någonsin.




Fri vers av Angel of love
Läst 560 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-12-19 02:17



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Även bilden är underbar !!!
2017-01-26

  Blått Norrsken VIP
Mycket stark och vacker text som glöder i sin kärlek.
Mästerligt !!!
2017-01-26

  Lars Hedlin
Toner av energi i varm kärlek
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Hett och sensuellt på samma gång...
2016-12-24

  louisegirl
Varmt och vackert skrivet <3
2016-12-22

  ULJO
Kärlek när den är som vackrast
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Underbar skildring!
2016-12-19

    ej medlem längre
Vacker är den kärleken.
2016-12-19

    ej medlem längre
Kärleksfull dimma lättar ankar :)
2016-12-19

  M M Mannheim VIP
All dimmor lättar när man är två, som älskar varandra! En text som lättar sinnet!
2016-12-19

    Håkan B Andersson
dagen kan knappast börja bättre...
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love