Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt på mig

Blunda inte,
(jag blundar, jag blundar, jag blundar),
släpp på sorgen
låt leende (vackert) komma fram
spridas över ditt ansikte
stråla lite, stråla lite
bara lite

inga tunga moln
låt allting vara ljus
och blått

Gråt inte
snälla du,
gråt inte

jag vill torka dina tårar
krama dig
tills allt det onda gått bort

jag vill vara där du är
även om du drunknar
vill säga

flyt på mig




Fri vers av soulRebel_
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_