Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste öppna våra hjärnor

Vi måste öppna våra hjärnor

Det måste vara det fundamentala

Kan vi inte öppna våra sömniga hjärnor

så kan vi inte heller öppna några hjärtan

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-20 10:09



Bookmark and Share


    jaybird
Västerlandet måste lära sig att tänka på ett nytt sätt, som USA´s näste president uttalade sig för några timmar sedan.

Tack Valter för din klarsynta tolkning.
2016-12-20

    Jane S VIP
Jag applåderar denna text inte bara en utan tusen gånger.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP