Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan kontoristerna har vaknat


mot kärrets gård

vi släntrade på grusvägen
upp mot kärrets gård
månen stod stor över valaberget

det blev skugga
av månsken

månskenet glittrade
i tornados krullsvans
vinterpälsens guld
i vintermorron

månvinterkänsla




Fri vers av tom boreland
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-20 21:25

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Känsla här! Roligt at se Dig och Tornado på TV! En fin tavla blev det också av er båda!!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland