Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet


Som ljuset av soliga ord
Klingande som vackraste musik
Som den oskrivna dikten

Svävar vid sagans rand

Du är trädets skälvningar i solnedgången
Verklig i minnets skogar

Älskade
tala till mig




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 588 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-12-20 22:45



Bookmark and Share


  aol
Underbart strömmar dikten till hjärtat,
2018-03-15

  S~A •••
Wow fint
2017-11-27

    Rafael
Vackert
2017-05-04

  i af apa
fint.

2017-01-23

  Ess VIP
wow :)
2016-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som skapar tankar och känslor!
2016-12-21

    ej medlem längre
Underbar text :)
2016-12-21

    ej medlem längre
mycket vacker dikt! tack.
2016-12-21

  Irene Åberg
Hej*
Genialisk*Poesi*Maximalt*
Romantik**Tack Kram irene.
2016-12-21

  Quasimodo
Här skälver dina ord i ljuset som en saga på väg att berätta som väntar mellan solnedgång och nyvaken gryning!
2016-12-20

  alicja lappalainen VIP
en vacker lyrik . Tycker om de sista fyra raderna med brytning på slutet
"Älskade tala till mig"
Mycket laddad... Applåd!

2016-12-20

  Silverstripe
En så vacker text! Svepande och luftig!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska