Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Försvar i jagets tjänst"

Det kommer stunder. När slöjan dras ifrån verkligheten. När tillvarons golv gungar. När det man trott varit bra visar sig vara underminerat. När människor man trott sig känna visar sig vara främlingar.
Det kommer sådana stunder. Särskilt om natten.
Sedan mobiliserar jaget. Allt är som vanligt. Men varje sådan stund lämnar kvar en liten vass hulling i själen. Som påminnelse.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-21 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett poem med allmängiltighet, rader som känna sanna för många tror jag... klok vers fint upplagd får ögat att läsa och stanna till, läsa och...

tack, och God Jul på sig:)
2016-12-22

  Larz Gustafsson VIP
En påminnelse om människans ofullkomlighet. Den är sund och välbehövlig.
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger