Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevis på framtidstro

Lika bra att erkänna:
för den som lever i nuet
har årets almanacka
      snart passerat sitt bästföre-datum!

Alltså: en ny bör införskaffas.
Det tyder faktiskt på framtidstro.
Det kan finnas saker att skriva upp
       även nästa år!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 15:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Skriv upp att det finns! Men så gäller det ju att titta i almanackan så man inte missar det .. En skojig påminnelse, tackar!
2017-01-15

  Jessica Ebbesson
Tack för påminnelsen! En ny kalender får införskaffas bums!
2016-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP