Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-ekot

 

Du får inte bli arg
när du blir orättvist beskylld
Men jag får bli arg
om du inte känner skuld
Säger diktatorn kargt
och tillverkar en sanning så osund

Om någon beter sig så
måste vi som törs skrika stopp
Måla oss inte grå
vi tänker inte sälja vår kropp
Bara för att du ska må gott
tänker vi inte bli din golvmopp

Bra kritik är ibland nödvändig
men i maktbegärets nazism
Ses inget mänskligt värde
då skapas bara en schism
Som leder till landet med svärdet
något vi inte ens vill besöka som turist

Eller tror du verkligen
att du är störst bäst och vackrast
Då kommer du säkerligen
falla hårt och enskilt drabbas
Tvingas äta din egen gift-medicin på den stigen
för där faller de som tror de är störst tyngst




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-22 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas verkligen att de får äta sin giftmedicin själva! Det blir bara värre och värre. Det finns inga gränser längre för vad som händer...
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP