Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Varför är julen vacker?"


Julvackra

Jag trodde dig aldrig kallad.
Dotter av det stora.

I ett avlägset ögonblick
mellan två tankar,

i mött kärlek.
I kärlek.

Det långsamma hade börjat.
Det julvackra.

Du julvackra,
julvackra du.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-22 06:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text Tycker om :)
2016-12-28

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt julvackert personligt
2016-12-27

  Stefan Albrektsson
Underbart stillsamt - ja, vackert!! Väntar i det där varmt röd ögonblicket mellan tankarna (och det ögonblicket kan vara evigt). Japp, that's love!
2016-12-27

    ej medlem längre
Otroligt berörande och vackra ord.
2016-12-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tankar utvecklar
mycket får till,
får ihop även
det otänkta,
så med ens
man tänker
just det, blev
det allra bäst
skänkta!
2016-12-22

  Anya VIP
Tycker du lyckas bra i den här texten...det är en fin röd tråd genom orden. Kanske en jultråd. ;o))) Bra!
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Får en varm, skön känsla när jag läser din fina text!
2016-12-22

    ej medlem längre
faller Rött +
2016-12-22

    ej medlem längre
...mellan två tankar...kanske kärlek är det julvackra...
2016-12-22

  bumerang
Fastnar för ordet "Dotter".
Och allt runtomkring blir
plötsligt enhetligt.
Och vackert;-)
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper