Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i näsborrarna

Det  är morgon

Vi ligger morgontrötta

men nöjda hos varandra,

på sidan i en omfamning

Länge, tysta

Du trycker pannan och näsan 

mot min rundade kind 

Vi passar ihop

Men det är inte dina späda lemmar

eller din naturliga kvinnlighet 

som gör att jag är i världens centrum

Utan det är dofterna, lukterna

som dunstar upp ifrån dig

och in i mina näsborrar

 




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-22 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner