Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månadens besök

åh, nej inte nu
röda fläckar vitt lakan
en morgon förstörd




Bunden vers (Haiku) av svavel
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-12-23 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svavel