Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sex, kön & binära gränser


jag hyllas inte


jag hatar binariteten, jag kan inte uttrycka mig när allt är antingen svart eller vitt.
har jag på mig smink ser jag ut att vara ett queerkid, ett weirdo, men får skit när jag säger att det är inte mycket brud i mig.

går jag i bekväma "manskläder" blir jag flörtad med av flator. inte bara flator, utan stolta flator. politiska flator, som berättar hur mycket de älskar att slicka fitta, hur underbara bröst är & de som säger att tjejer är det bästa de vet (jag vet), som reproducerar samma misogyni de varit utsatta för & matade med, av & till genom hela livet, bara från en annan synvinkel; deras egen

men varför stöter de på mig?

killar är ungefär likadana, men jag känner iallafall inte att jag är politik eller en trofé på samma sätt; de skryter inte om hur mycket de vill att tjejer ska ta över världen, just nu vill de bara komma över mig.
de hyllar inte mig tillsammans med tjejer — alls

de snubbar jag ligger med bryr sig inte om vilket kön eller läggning jag har så länge knullet är gott. jag höjs inte till skyarna för något annat än hur bra jag suger kuk.

de kanske inte bryr sig för dom är straight-ISH. de har kanske funderat på att ligga med en annan snubbe men det har inte hänt mer än något enstaka fyllehångel & kanske second base med deras kompis kompis kompis....men det räknas väl inte, eller?

jag är allas fyllehångel. ett bootycall, intimitet iallafall ikväll. jag är okej med att blotta mig i en säng,
mina bröst kan inte att gömmas, men de kan b r u k a s.

precis som mina fingrar, dina fingrar, våra munnar, höften, löften, rumpan, tunga. rösten. allt är verktyg & inte längre något som måste skylas eller ljugas om.

ingenting som måste spännas fast eller trängas under trånga plagg som ger mig dysfori & ångest

mitt smink blir en kink istället för ett statement, jag pratar inte om att hävda mig eller min identitet under sex. jag behöver inte hävda mig eller min identitet under sex.

jag får andra namn & inget pronomen. vi har tysta överenskommelser om vad som kan hända, vad som inte får hända & att det är okej, ALLTID, att säga stopp, nej, jag vill bara kramas nu. bara skedas nu. bara gå på toa nu & sen sova. vi kan hålla hand om du vill, jag vill bara vara nära & ligga still.
öronproppar finns på sängbordet, bredvid glaset med vatten. du får gärna använda dom för jag snarkar ibland. orkar du kramas? vill du hålla om mig hårt en stund. en puss på kinden. godnatt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av svavel
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svavel