Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsarkivet.


Julstress

Stressad tomte deppar så

sökte tomtepsyket då

sa: "Jag orkar inte dela klapp"

men snart hörs hans God Jul-rapp,

skrattsalva man strukit på!




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-23 16:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, bättre skrattsalva
än skottsalva,
så slipper man för
onödigt julvåld
klä skott -
förutom granens
skott, förstås...!
2016-12-28

  limerick VIP
Nej Anders, just skrattsalva är bäst mot juldepression hos tomtar!
2016-12-26

  erkki
Jag som trodde att det hänt
att han hällt i liniment
i sin härk
mot dess värk
självklart snabbt han hemåt vänt!
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick