Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit

 

Den vita snön lyser

med sin frånvaro

men bugar jag för min mö

får hon se mitt hår

vitare än snö.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-23 16:53



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Den lilla iakttagelsen ack så viktig .
2016-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag ÄLSKAR barmark och hatar snö.
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP