Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

453.God Jul.......

Lekande inbildning
av utgående års_NATT_2016
SKA BLIXTRA
MED FYRVERKERIER i_2017!
Låt inte Frihetens Tanke
RUTTNA i ditt hem och
låt kärlekstund brinna!

AMEN!




Övriga genrer av Lollitta VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-24 10:12



Bookmark and Share


  petter rost
Låt inte Frihetens Tanke
RUTTNA i ditt hem och
låt kärlekstund brinna!

Så mycket mer innerligt och ärligt, låt oss i st få höra dessa ord på radion, minuten innan tolvslaget.
2016-12-24

  Annie b'larsson VIP
God Jul till dig, Lollitta
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP