Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan bli!


Jul-anfall

Influensa kan man kuva

liksom nageltrång och snuva

Inser nu: att detta här blir inte lätt

 

Man är vält likt lass av tuva

Oanvänd min tomteluva

Kottar tycker klart att katastrof har skett

 

I min säng vill tanke ruva 

under värmekuddehuva

Väser: Klappar kommer snart och det blir "fett"!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-25 11:22



Bookmark and Share


  walborg
Sköt om sig väl fina tomtefar!!!
2016-12-25

  RitaBrunner
Du slapp klä på dig tomtedräkten i alla fall tror jag! :)
Krya på dig! Nyårsafton är roligast trots allt!
2016-12-25

  Njord
Krya på dig Det kommer fler jular!

2016-12-25

  limerick
Känner lika starkt
för denne tomtestackare
som för alla myrstackarna
i våra stora skogar.
God Jul iallafullafall!

2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki