Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benspänst

När man som sjuk och äldre

inte beviljas färdtjänst

så måste man reda sig

med sin spattiga benspänst




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP