Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon spelar musik

Hon spelar bara mer och mer på sin keyboard. Lyckliga dagar med musik. Melodi för melodi rinner ur hennes händer. Och jag bara njuter och ibland lyfter jag ett finger för att hon ska använda noter. Noterna får bli hennes musikala minne! I kärlek och med värme stödjer jag hennes underbara utveckling. Hon är som en orörd ö, ett oskyldigt sinne som älskar mig.  Så här bygger vi ett liv på kreativitet!

 




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-26 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner