Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim med resonemang

Man ska inte låta sin tanke slå dank

Tanken måste få flöda

Man får inte tankens infall döda




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-27 10:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
så rätt så!
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP