Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev uppringd av


Allra Försäkring

Dom ville sälja in en ny
Jätte bra försäkring
Men jag fick kalla handen
Då endast det fullt friska fick
Vara med..
Allt var bra till min diabetes 2
Kom på mattan
Läkare i London
Flyg bigliet hotell
Medresenär, 1000 spänn om dan om
Jag blev sjuk och behövde fickpengar
Men bara om jag lovade att aldrig bli sjuk
Allra tar inga risker men mina stålar




Övriga genrer (Kåseri) av Federico Romano
Läst 484 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-27 15:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Undrar vem som försäkrar
försäkringsbolagen...?!
2016-12-28

  Lars Hedlin
JA det ska ifrågasättas och dömas hela tiden
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, är man inte fullt frisk så får man ingen försäkring...har själv varit med om det...
2016-12-27

    ej medlem längre
därför jag inte hört nåt från dem. de ringde ang. lån förra veckan. inte hört nåt av dem sen dess.
2016-12-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
hälsa och ett lyckligt liv i fortsättningsvis önskar till dig, kommer att tala om diabetes efter det nya året.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano